Home > VIETS Staalconstructie

VIETS Staalconstructie

VIETS Staalconstructie is een begrip in de staalbouw. Geen uitdaging is te groot en door jarenlange ervaring en vakkundig personeel is VIETS Staalconstructie gespecialiseerd in een breed scala aan staalconstructies: van eenvoudig tot complex en van klein- tot grootschalig.

VIETS Staalconstructie: een echt familiebedrijf

VIETS Staalconstructie kent een lange historie van meer dan 100 jaar. Het bedrijf vindt zijn oorsprong als familiebedrijf in 1918 toen de grootvader van Henk Viets een smederij startte, die vervolgens door Henks vader en later door Henk werd overnomen.

Henks vader zorgde ervoor dat er een hal gebouwd werd, waar naast het echte smidswerk ook loodgieterswerk werd uitgevoerd en gaskachels verkocht werden. In de loop der jaren hebben vader en zoon ervoor gezorgd dat het bedrijf uitgroeide van een smederij cq. loodgietersbedrijf naar een kleinschalig staalconstructiebedrijf. 

Van kleinschalig naar onmisbaar in de staalbouw

In 1993 kwam Henk bij toeval in contact met Adrie van der Velden. Adrie van de Velden had al ruim 17 jaar ervaring in de staalindustrie en op dat moment interesse in een eventuele overname van het bedrijf. Na enig overleg met elkaar, besloten zij samen het staalconstructiebedrijf te gaan runnen. En met succes! Het bedrijf heeft in de loop der jaren vele staalconstructietrajecten voor diverse aannemers mogen verrichten, altijd naar grote tevredenheid van de klanten. 

Vanaf januari 2001 werkt Henk niet meer in het staalconstructiebedrijf, maar heeft hij het bedrijf overgedragen aan de goede handen van Adrie van der Velden. Adrie is tot op heden nog steeds de directeur van het bedrijf die de naam van de familie Viets hoog houdt en er voor zorgt dat de familiaire sfeer van het bedrijf behouden blijft.

Van 10 naar 45 man

Adrie van de Velden heeft er voor gezorgd dat het bedrijf een hoog niveau van vakmanschap naleeft, zowel in de engineering als in de uitvoering. Er is sindsdien een kantoor en spuiterij bijgekomen. Het bedrijf is gegroeid van de 10 man waar Adrie mee startte naar de ruim 45 man die het bedrijf vandaag de dag kent. Daarbij is de productielocatie verdubbeld en meegegroeid met aantal medewerkers.

Maar het allerbelangrijkste: Viets Staalconstructies geniet bekendheid door haar vakmanschap en innovatieve benadering. Viets wordt gezien als de specialist bij bijzondere constructies & verbouwingen en behoort tot de middelgrote staalbedrijven in Nederland. 

Kortom, voor bijzondere staalconstructies moet u bij VIETS Staalconstructie zijn: de specialist voor een knap staaltje werk!

Wilt u weten wat wij voor u kunnen betekenen?
Neem direct contact op
© 2022 VIETS Staalconstructie